Rebenten el cotxe d'una santcugatenca a Can Mates

A la zona de Can Mates es concentren desenes de joves els cap de setmana per fer 'botellon'

La santcugatenca Anna Rúbies ha denunciat que uns joves li van rebentar el cotxe al carrer de Ramon Llull, a Can Mates, durant la matinada del passat 8 de setembre. La veïna de Sant Cugat explica al TOT que va sentir sorolls a les 3.30 hores de la nit i que va sortir al carrer, quan va descobrir que li havien rebentat el vidre de davant i el retrovisor. En el Turó de Can Mates, explica, és habitual a presència de molts grups de joves bevent els caps de setmana a les nits, sobretot a l'estiu.

"Tenia la finestra oberta i sentia molt rebombori. Vaig sentir uns joves que deien: 'Rebentem tots els cotxes i ens repartim el premi'", relata la santcugatenca. Va ser quan va decidir sortir, acompanyada del seu gos, per veure què passava i va descobrir que li havien rebentat al seu cotxe, tot i que no li havien robat res. Al carrer es va trobar tres joves que, segons explica, no eren els que havia sentit ni els responsables dels desperfectes. "Em van dir que hi havia tres nois amb gorra fent voltes per la zona".

En el seu cotxe va veure el sostre amb ratllades i tot de petjades de fang, ja que un dels joves hi va saltar a sobre. També tenia el vidre de davant trencat, com a conseqüència d'un cop de peu, i un retrovisor trencat. En aquell moment passava una patrulla de la Policia Local pel carrer i els va aturar per explicar la situació; i l'endemà va posar una denúncia.

"Sobretot els estius i els caps de setmana es reuneixen molts joves al Turó de Can Mates per fer 'botellon'. Hi ha crits, corredisses, cops, botelles...", relata Rúbies, que afirma que aquesta situació ha empitjorat des de fa un parell d'anys. També explica com fa uns dies, la policia va fer una operació a la zona, on s'acumulaven centenars de joves. Recentment, a un veí seu li van robar el cotxe i a una altra persona de la zona li van forçar el vehicle i es van endur el que hi havia al seu interior.

Imatge del carrer de Ramon Llull, a Can Mates

Més informació
 
Comentaris

Destaquem