Rebenten els vidres i roben objectes de tres cotxes a Can Borrell

Els Mossos investiguen els fets

Els Mossos d'Esquadra estan investigant el robatori a l'interior de dos cotxes a l'aparcament de Can Borrell. Els fets es remunten al passat diumenge, 5 de novembre, durant l'hora de dinar.

Concretament, van rebentar els vidres de diversos cotxes de l'aparcament de la masia, que normalment està ocupat per desenes de vehicles durant els caps de setmana. Un cop trencats els vidres van robar objectes del seu interior.

Els Mossos han rebut dues denúncies de robatoris d'aquest mateix diumenge i ara estan investigant els fets. Tot i això, segons ha pogut saber el TOT, com a mínim tres vehicles van ser afectats per robatoris i trencaments de vidres durant el diumenge 5 de novembre.

En les últimes setmanes també s'han produït robatoris en cotxes a altres punts de Sant Cugat. En una sola nit, a Coll Favà, van rebentar els vidres d'una desena de cotxes i van robar el que hi havia a l'interior. En aquest cas, els Mossos van detenir dos menors, veïns de Sant Cugat, com a responsables dels fets i que van ser deixats en llibertat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem