Cauen els robatoris a la Floresta després de l'alarma de l'agost

Veïns i Ajuntament de Sant Cugat es van reunir per emprendre mesures després de 40 robatoris a cases durant el mes d'agost

Després de patir més d’una quarantena de robatoris durant el mes d’agost i viure una sensació d’inseguretat a la Floresta que va encendre totes les alarmes, la situació s’ha normalitzat en les últimes setmanes i els robatoris han caigut de manera important. L’operatiu policial engegat per l’Ajuntament de Sant Cugat i Mossos d’Esquadra i el grup d’autoorganització veïnal impulsat per prevenir robatoris sembla que ha tingut efecte.

Segons ha explicat la veïna Àngela Balcells, no té coneixement de cap robatori amb força en els últims dies a cases florestanes. “Està tot molt tranquil”, ha celebrat Balcells, que ho atribueix tant a l’augment policial com a l’organització dels veïns per donar-se suport mutu davant de possibles delictes.

Balcells ha detallat que quan va esclatar la problemàtica, “es va veure més policia” per la Floresta centrada en la prevenció de robatoris. De fet, s’han practicat algunes detencions. Part dels robatoris s’atribuïen a un grup de joves, alguns dels quals consumien cola. Segons la veïna, darrerament ja no es veuen els nois pel barri, tot i que no sap si han marxat o no. “Ha tornat la sensació de tranquil·litat a la Floresta, després d’un repunt brutal de robatoris a l’agost”, ha destacat.

Durant el mes d'agost, els robatoris van augmentar de forma exponancial en cases de la Floresta i els veïns van denunciar una situació d'inseguretat i indefensió. Representants policials, de l'Ajuntament i dels veïns es van reunir i van acordar emprendre algunes accions, començant per l'augment de la presència policial.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem