S'incendia part de l'antiga residència de la gent gran de la Floresta

Els darrers anys la casa havia estat ocupada, situació que els veïns havien denunciat a l'Ajuntament

Un incendi ha cremat en l'antiga residència de la gent gran a l'avinguda de Verge de Montserrat, aquest 24 de gener, al voltant de l'una del migdia. Segons ha informat l'Ajuntament, s'han desplaçat fins al llocs dels fets tres dotacions de Bombers de la Generalitat, Policia Local, Mossos d'Esquadra, una ambulància del SEM i Protecció Civil. Cap a les 13.20 hores ja s'ha sufocat l'incendi, que no ha deixat ferits.

L'habitatge parcialment cremat havia estat antigament la residència Verge de Montserrat per la gent gran. Un cop abandonada, el complex ha estat ocupat els últims tres anys per grups de joves, alguns provinents de països de tot Europa. De fet, tot just fa tres mesos, veïns de l'entorn van denunciar la situació i van recollir signatures, que van entregar a l'Ajuntament perquè actués donada la "falta de seguretat i salubritat".

La residència compta amb dos blocs i desenes d'habitacions, tot i que només s'ha vist afectat un espai annexe d'uns 30 metres quadrats.

L'edifici, que abans era una residència per la gent gran, fa més de tres anys que està ocupat FOTO: Bernat BellaEl complex compta amb dos blocs FOTO: Bernat Bella

Més informació
 
Comentaris

Destaquem