S'obre el sorteig de parcel·les d'hort a Can Mates

Hi ha 14 parcel·les a sortejar

L'AMPA del Turó de Can Mates, que gestiona els horts públics d'aquest barri de Sant Cugat, ha obert un sorteig per la cessió de parcel·les a santcugatencs i santcugatenques que vulguin un espai per cultivar. Fins al 16 de març qualsevol veí de Sant Cugat es pot inscriure en el sorteig a través d'internet. (Bases del sorteig).

Els horts de Can Mates estan situats al voltant de la masia de Can Rebella i acullen 34 parcel·les d’entre 50 i 94 metres quadrats.  Del total de parcel·les, 13 corresponen a antics usuaris que les seguiran cultivant, 14 se sortejaran entre nous usuaris, 4 són de serveis socials i 3 seguiran sent cultivades per usuaris del model de gestió municipal.

Fins el 2017, l'Ajuntament s'encarreva directament de la gestió, que ara ha passat a mans de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes del Turó de Can Mates. La seva voluntat és crear un espai on a més de conrear de forma ecològica per a l’autoconsum, es realitzin activitats en comunitat on les decisions es prenguin de manera assembleària, fomentant el sentiment de comunitat i de pertinença al projecte.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem