S'obre la convocatòria per cultivar horts urbans a Sant Cugat

La inscripció estarà oberta des del dia 3 d'abril fins al 15 d'abril

L'Ateneu Santcugatenc obre aquest dimarts, 3 d'abril, el procés d'inscripció per a sol·licitar un dels nous horts urbans del carrer d'Amposta. Tothom qui vulgui es pot inscriure fins al 15 d'abril i la sol·licitud i ús de les parcel·les pot ser individual o col·lectiva. Es tracta d'un projecte de cultiu ecològic gestionat pel mateix Ateneu i ubicat en terrenys municipals. L'entitat posa a disposició dels santcugatencs 12 parcel·les de 38 m², 9 de 48 m² i 2 de 57 m².

La inscripció es pot fer a través de la pàgina web de l'Ateneu o bé presencialment a la seva seu (avinguda de Gràcia, 16) en l'horari de secretaria: de dilluns a divendres de 9.15 h a 13 h i de 16.15 h a 20.30 h. Per a més informació es pot enviar un correu electrònic al mateix Ateneu. Cal especificar en primera opció de manera obligatòria quin tipus de parcel·la es prefereix. També es pot marcar 2a i 3a opció. 

Per l’assignació de les parcel·les i la selecció d’adjudicataris en el cas que hi hagués més sol·licitants que parcel·les oferides, es realitzarà un sorteig públic, el dia 18 d’abril a les 18 h a la Sala d’actes de l’Ateneu i es publicaran els resultats el dia 19 d’abril. L’adjudicació és de dos anys prorrogables anualment fins a un màxim de tres anys més. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem