Sant Cugat commemora els 20 anys de l'atac al Pi d'en Xandri

El Col·lectiu Pi d'en Xandri +20 ha organitzat diversos actes per commemorar l'atac al pi més simbòlic de Sant Cugat

El Col·lectiu Pi d'en Xandri +20, encapçalat pels santcugatencs Josep Pros, Paco Carbó i Joan Troyano, ha organitzat una sèrie d'actes i activitats per commemorar els atacs al pi més representatiu de Sant Cugat. El 2 de febrer de 1997, uns desconeguts van intentar talar l'arbre, en veure que no podien, van calar foc al tronc. Tot i l'atac, el pi va mantenir-se dret.

Aquest dissabte 25 de març, es celebraran diversos actes. A les 10 del matí hi haurà una passejada pels voltants de la Torre Negra. La caminada començarà des de la Masia Torreblanca.

Ja a la tarda, a les 18.00 h, els Bastoners de Sant Cugat actuaran a la Zona Esportiva Municipal de la rambla del Celler. Després, cap a  les 19.30 h, es farà la lectura del manifest. I a les 20.00 h, al pavelló 3 de la rambla del Celler, donarà tret de sortida la inauguració de l'exposició de 3.000 dibuixos del Pi d'en Xandri que es van fer ara ja 20 anys per alumnes santcugatencs. Tots aquells joves que es vulguin endur una còpia del seu dibuix podran fer-ho pagant 1 euro. 

L'exposició es podrà veure entre el 25 de març i el 2 d'abril d'11.30 a 14.00h i de 17.00h a 20-00 h.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem