Sant Cugat i Cerdanyola es comprometen a solucionar el soroll que arriba de La Carpa

Els dos consistoris s'han compromès a trobar una solució

El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, i el regidor d’Activitat Urbanística de l’Ajuntament de Cerdanyola, Ivan González, s’han reunit per tal d’abordar les molèsties per sorolls que genera el local d’oci nocturn La Carpa.

Els dos ajuntaments han acordat col·laborar per tal de resoldre els problemes de contaminació acústica que s’han detectat a la zona. En aquest cas, l’Ajuntament de Cerdanyola ha informat que s’ha requerit la retirada dels altaveus instal·lats a l’exterior de La Carpa. A més, també s'ha acordat que es repassarà el correcte funcionament i la regulació dels limitadors acústics del local.

Els dos consistoris seguiran mesurant els nivells de contaminació acústica per tal d’actuar en cas que continuïn les molèsties. L’objectiu és garantir que el soroll que arriba als habitatges no superi el màxim de capacitat acústica de la zona.

Paral·lelament a la reunió, Puigdomènech s'ha reunit amb els veïns i veïnes del barri per tal d'informar-los de les mesures que es duran a terme. A més, Pugidomènech s'ha compromès a seguir atent a aquesta qüestió per tal d'aportar una solució definitiva.

Per la seva banda, el responsable de la Carpa i el Moon, Jordi Grau, ha declinat fer declaracions, fins que no hagi parlat amb el seu advocat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem