Una santcugatenca grava vídeos en els quals se sent el soroll que arriba de la Carpa

Continua la polèmica del soroll que arriba a Sant Cugat de la Carpa

Una veïna de Sant Cugat ha fet arribar al TOT, aquest diumenge 7 d'agost, diversos vídeos, gravats per ella mateixa, d'aquesta passada matinada en els quals es pot escoltar la música de la Carpa del Set Ball des de dins de casa seva. 

La veïna, que viu al carrer de Borrell, ha explicat al TOT que "el soroll que se sent en aquests vídeos és el soroll que se sent tots els dissabtes d'estiu". A més, aquesta santcugatenca es pregunta si "això compleix amb la normativa".

De fet, tal com explica aquesta veïna, des del barri de Sant Francesc-Monestir s'estan unint tots els veïns per tractar el tema i mirar de trobar la solució. Un exemple, és el fet de gravar vídeos casolans en els quals se senti el soroll que arriba, per tal de demostrar els motius de la seva queixa. 

Precisament, aquesta setmana passada, davant les reiterades queixes dels veïns d'alguns barris propers a la carretera de Cerdanyola, el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Cugat, Joan Puigdomènech, va demanar una reunió amb el seu homòleg de Cerdanyola per mirar de trobar una solució a l'impacte sonor de La Carpa Sant Cugat, que es troba al terme municipal de Cerdanyola.

Per la seva banda, l'Ajuntament de Cerdanyola va respondre assegurant que les darreres sonometries realitzades per inspectors municipals a la Carpa Set Ball es troben dins dels límits permesos.

Vídeos enregistrats per la veïna

En els vídeos que envia la veïna, enregistrats des del carrer Borrell, es poden identificar les cançons

Més informació
 
Comentaris

Destaquem