Sant Cugat ja disposa d'una Taula de Benestar Animal

L'objectiu és protegir els animals i vetllar pels seus drets

Sant Cugat ja disposa d'una Taula de Benestar Animal, un espai de trobada i de debat entre ciutadans interessats en el benestar animal per tal d'establir sinergies i col·laboracions amb l'objectiu de protegir els animals i vetllar pels seus drets.

La Taula es constituïa el 7 de juliol, presidida pel regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, nascuda arran d'una moció institucional aprovada al ple municipal amb el suport de tots els grups polítics. L'acte va comptar amb la presència d'una vintena de persones, entre les quals hi havia representants de la Plataforma Animalista, el Cau Amic, Lladruc o la Protectora Ciutat dels Gats.

Des d'aquesta Taula s'impulsaran accions de formació adreçades a la ciutadania que afavoreixi tant el benestar animal com la responsabilitat de la població en aquest àmbit. A més a més, també es treballarà en la reformulació de l'actual ordenança sobre la tinença d'animals d'acolliment domèstic i en la creació d'un Agent Ciutadà pel benestar animal.

L'objectiu d'aquesta Taula és impulsar iniciatives en l'àmbit de la protecció dels animals, eradicar el seu abandonament i vetllar pels seus drets. La creació de la taula contribuirà a unificar criteris i visions als diferents agents implicats: cossos policials de la ciutat, tècnics municipals, entitats protectores d'animals de Sant Cugat i professionals de l'àmbit a la ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem