Sant Cugat referma el seu compromís amb els refugiats

Més de 30.000 persones han signat el manifest de 'Casa nostra, casa vostra'

Sant Cugat ha refermat el seu compromís amb els refugiats i amb el fet de ser ciutat acollidora, tal com s'ha aprovat al ple municipal d'aquest dilluns 23 de gener. 

Amb aquesta moció, el Consistori ha demostrat el seu suport a la campanyCasa nostra, casa vostra, una iniciativa que vol conscienciar a la població i a les institucions de la crisi migratòria que s'està vivint a Europa i de la situació penosa en què viuen moltes persones colpejades pel terror.

Mireu les millors imatges del Ple Municipal. 

 

Casa nostra, casa vostra

Casa nostra, casa vostra és una campanya que neix d’un gran grup de persones independents que treballen en el món de la comunicació i que, el passat 9 de maig, van coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat.

 

A la tornada, vam veure clar que havien de denunciar el que hi havien vist i que havien de fer alguna cosa per canviar la situació de les persones refugiades i migrants. A poc a poc, van anar sumant complicitats de moltes persones que volien donar resposta a l’anomenada “crisi migratòria” que viu la Mediterrània.

 

A més, han organitzat un concert solidari el pròxim 11 de febrer al Palau Sant Jordi, on hi haurà artistes com Lluís Llach, Manolo Garcia, Antonio Orozco, La Fura dels Baus. Tots els diners recaptats seran destinats a entitats que treballen amb els refugiats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem