Sant Cugat tindrà una xarxa de columnes publicitàries per a les entitats

A la proposta de la CUP-PC s'hi han sumat al ple municipal CiU, Cs, ERC-MES, ICV-EUiA, PSC i PP

Sant Cugat tindrà una xarxa de columnes publicitàries perque les entitats puguin comunicar-se amb la ciutadania. Així s'ha aprovat en el ple municipal d'aquest octubre, celebrat aquest dilluns, 19 d'octubre. La proposta portada a l'hemicicle local a instàncies de la CUP-PC, ha estat aprovada amb els vots favorables de tots els grups municipals.

La moció subratlla el "ric i dinàmic teixit associatiu molt vinculat a la vida del poble" en l'actual situació de manca de recursos i destaca la necessitat "d'espais, difusió i suport per al seu ple desenvolupament". La proposta recull que l'actual xarxa de pirulins no és útil per a les entitats, ja que "estan monopolitzats per la publicitat comercial de grans empreses i discoteques", i recorda la necessitat d'establir un lloc per anunciar l'activitat de les associacions locals, amb especial atenció a quan "es va dur a una declaració institucional al Ple de març de 2011 en què l’Ajuntament es comprometia a instal·lar una xarxa de plafons a l’espai públic i als equipaments municipals per a ús exclusiu de les entitats".


A la moció, s'apunta que les cartelleres s'hauran d'instal·lar, com a mínim, a les places d'Octavià, de Sant Pere, de Barcelona, de Lluís Millet, d'en Coll i també davant de la Biblioteca Marta Pessarrodona, la de Gabriel Ferrater, a l'estació de la Floresta i també a la de Valldoreix i Mira-sol i davant el Centre Cívic de les Planes.

A més, la petició recull, entre altres, que s'apliqui una moratòria en les sancions a les entitats que pengen cartells a llocs on no està permès, ja que fa més de dos anys que es va assumir aquest compromís. En aquest punt el grup del PP ha votat en contra. 

Podeu mirar la galeria de fotografies.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem