Sant Jordi i el Dia de la Dansa arriben per al cap de setmana

Les propostes per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat, i amb ell, la diada de Sant Jordi. A banda de les roses i paradetes que hi haurà a Sant Cugat, la ciutat també acollirà diferents activitats per gaudir de la ciutat. El TOT les reuneix a la seva agenda per a que no te'n perdis res! 

Propostes per a divendres i dissabte

Celebració del Dia Internacional de la Dansa FOTO: Lali Puig

El cap de setmana comença amb dansa. Sant Cugat commemora el Dia de la Dansa amb una 15a d'activitats fins al 20 de maig. Així doncs, divendres, 21 d'abril, podreu gaudir de 3 activitats a partir de les 18 hores.

D'altra banda, la presentació del llibre Muertos y heridos y otros textos l'acollirà la Casa de Cultura a partir de les 19.30 hores.  

Dissabte, 22 d'abril, començarà amb la final de Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes a partir de les 12.15 hores al PAV 3 de la ZEM rambla del Celler. Més tard, a les 14 hores, el Col·lectiu de la Gent Gran del Casal de Mira-sol celebrarà Sant Jordi amb un dinar, un Teatre-Show i finalment, la festa acabarà amb un refrigeri.

Ja a la nit, per als que vulguin gaudir de la música, el Teatre-Auditori oferirà el concert de Sant Jordi a partir de les 21 hores.

Activitats per celebrar Sant Jordi

La plaça del Rei acollirà tallers i assajos oberts dels Diables de Sant Cugat FOTO: Lali Puig

Sant Cugat celebrarà Sant Jordi amb un munt d'activitats aquest diumenge, 23 d'abril. Així doncs, el dia començarà amb una exhibició de gimnàstica artística a partir de les 10 hores i més tard, a les 12 hores, la plaça Augusta acollirà l'acte "A tota veu", una lectura pública de poesia arreu del territori català per Sant Jordi.

La plaça d'Octavià acollirà als Bastoners de Sant Cugat a partir de les 13.20 hores amb els seus balls tradicionals mentre que la ballada de sardanes serà a la tarda a la plaça de l'Om a partir de les 18 hores.

D'altra banda, els amants de la música, podreu gaudir d'un nou concert al Teatre-Auditori a partir de les 21 hores a càrrec de Jose Carra Trio.

Durant tot el dia fins a les 22 hores, la plaça del Rei acollirà tallers i assajos oberts dels Diables de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem