L'Ajuntament ofereix un curs de formació per a cuidadors no professionals

Es realitzaran un total de 12 sessions del 7 de febrer al 25 d'abril a la Casa de Cultura

La 8a edició del Curs de formació per a cuidadors/es no professionals de persones amb malalties neurològiques i càncer, que organitza la Taula de malalties neurològiques i Càncer arrencarà el pròxim 7 de febrer. 

Un cur que consta d'un total de 12 sessions que s'impartiran del 7 de febrer al 25 d'abril (els dimecres, a les 18 h) a la Casa de Cultura. 

Alguns dels objectius del curs són: facilitar uns coneixements bàsics a les persones cuidadores i/o informar i orientar sobre els recursos sociosanitaris més adients per garantir la cura, l’assistència i la vida autònoma de les persones en situació de dependència. 

Aquest, dimecres 31 de gener, tindrà lloc una jornada informativa, a les 18 hores, a la Casa de Cultura. La inscripció es pot fer a través de la seu d'alguna entitat, que formi part de la Taula de Malalties Neurològiques i Càncer, als Serveis Socials de l'Ajuntament (Casa Mònaco o Xalet Negre) o en línia mitjançant aquest formulari

Es tracta d'un curs acreditat, en continguts i durada, pel Departament d’Acció Social i Ciutadania dins el programa formatiu per a cuidadors i cuidadores no professionals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem