El TOT Casa, la revista de tendències de la llar, ja és al carrer

La revista de tendències de la llar 2023 es pot trobar gratuïtament a Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa, Sabadell i Sarrià

El TOT Casa, la revista anual gratuïta dedicada a les tendències del sector de la llar, ja és al carrer. Habitatge, reformes, decoració, interiorisme, disseny, jardineria, piscines, oficines... La nova publicació recull una sel·lecció d'empreses, serveis, productes i propostes del món de la llar de la zona. Té una distribució de 15.000 exemplars, a més de 1.500 punts d'interès de les cinc ciutats vallesanes: Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa i Sabadell, i Sarrià, que sumen una població total de més de 600.000 habitantsEl TOT Gastro està editata per Totmedia, el grup de mitjans locals com TOT Sant Cugat, TOT Cerdanyola i TOT Rubí. Totmedia aposta per mitjans de qualitat fets des del territori i on la proximitat sigui un valor per integrar empreses i persones en el seu entorn. La nova publicació està feta amb aquest propòsit i amb empreses i serveis de l’entorn.

Tendències per la teva llar

Des d’aquesta nova edició de la revista, “totcasa”, volem seguir apropant-te el sector de la llar, amb consells, tendències, productes, habitatges i els millors serveis d’una de les zones i entorns d’atracció on moltes famílies decideixen establir-se per tenir una qualitat de vida i desenvolupar-se com a persones. Les tendències de la llar estan evolucionant cap a un model més sostenible i ecològic, que prioritza la qualitat de vida dels seus habitants. Hi ha un interès creixent per la sostenibilitat, amb la recerca de solucions que permetin reduir l’impacte ambiental dels habitatges, amb espais que promoguin el benestar emocional i físic dels residents, amb l’ús de llum natural i espais verds. Les tendències de la llar actuals busquen crear entorns habitables, saludables i respectuosos amb el medi ambient. Esperem que des de “totcasa” t’inspirem per aconseguir-ho. En aquesta edició, també entrevistem a Rafael Sánchez, un dels interioristes i arquitectes vallesà amb més prestigi de Catalunya i Espanya on ens parla d'arquitectura, interiorisme i de projectes que ha fet.

Descobreix el TOT Casa 2023:

Portada de la revista TOT Casa 2023

Portada de la revista TOT Casa 2023

Anuncia't als pròxims TOT temàtics

Si vols sortir en els pròxims TOT temàtics: TOT Casa, TOT Salut, TOT Gastro, ho pots fer enviant un correu al mail info@totmedia.cat o al telèfon 935908600.

TOT TEMÀTICS

LES TRES PUBLICACIONS TEMÀTIQUES

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem