Els tractaments de bellesa que més triomfen a Sant Cugat

Després dels mesos de confinament que han implicat, en la majoria de casos, una major ingesta de calories i un menor accés a fer esport, ara és moment de cuidar-nos. Ho podem fer amb l'ajut dels centres de bellesa i mèdics de Sant Cugat. Per això diversos centres ens mostren aquells tractaments i tècniques que tenen més èxit entre els santcugatencs i les santcugatenques.

Des del TOT Sant Cugat et presentem una selecció:

 

Servei d'estètica de Policlínic Torreblanca: Depilació làser

depi

Si vols desfer-te del pèl no desitjat i del borrissol corporal o facial, el Servei d'Estètica de Policlinic Torreblanca, ubicat a l'avinguda de la Torre Blanca 2-8, llença una oferta amb preus especials fins al pròxim dimarts 30 de juny. Si reserves ara la teva sessió de depilació làser al telèfon 935 891 888 et podràs beneficiar d'aquesta oferta: 

Depilació làser DONA:

  • Sessió axil·les + engonals: 50€
  • Sessió de mitges cames: 50€

 

Depilació làser HOME:

  • Sessió de braços + axil·les + espatlles: 150€

 

Tots els tractaments de depilació làser es realitzen amb un làser de Díode d'alta potència amb tecnologia SOPRANO, que permet seguir el tractament durant tot l'estiu, encara que la pell estigui bronzejada!

 

Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

Mans de Sant: Tractaments exclusius corporals

Un tractament de Mans de Sant FOTO: Cedida

Mans de Sant ha creat una gamma de tractaments exclusius per cuidar el cos. Se serveixen de l'aparatologia pròpia de les tècniques de fisioteràpia i l'apliquen a l'estètica, fent fisioestètica, és a dir, tractant l'estètica des de fins, des de la salut.

Amb l'Indiba poden provocar la lipòlisi, un procés fisiològic pe desfer el greix localitzat, desinflamar i sobretot reafirmar la pell. En cas de cel·lulitis amb fibrosi utilitzen les Ones de xoc per desfer els nusos, i amb la Normatec, una potent màquina de pressoteràpia, drenen per eliminar el greix desfet fruit de la lipòlisi.
Han incorporat el Physium als tractaments, un sofisticat sistema mecànic de ventoses amb el que s'aconsegueix estimular els músculs, remodelar el cos, trencar el teixit, drenar i millorar la circulació.

A més Mans de Sant ofereix tractaments d'estètica facial amb tècniques d'Indiba i Physium totalment personalitzats. Tots els tractaments no són agressius, no tenen efecte rebot i els pots sol·licitar al telèfon: 935 89 83 16.

logo mans de sant

 

OD Beauty Salon: Descomptes en pedicura i manicura

Pedicura d'OD Perruquers FOTO: Cedida
Si durant aquests dies vas a OD Beauty Salon, la perruqueria de la plaça del Doctor Galtés, 5, et podràs beneficiar d'un 10% de descompte en el servei de manicura, pedicura o ambdues per qualsevol tall de cabells, color o tractament de perruqueria com hidratació o queratina. Podràs triar entre esmalt permanent o manicura tradicional. 

A més, i si et fas un tractament estètic de cabina, et regalaran un tractament facial de benvinguda. OD Beauty Salon no només ofereixen serveis com a perruquers, sinó que compten amb una completa gamma de tractaments corporals, facials i maquillatge. Els trobaràs al telèfon: 936 756 173​.
 
OD Perruquers L

 

 

Raffel Pages: Serveis de perruqueria personalitzada

Raffel Pages Sant Cugat

La perruqueria Raffel Pages t'ofereix la possibilitat de gaudir d'una experiència única, posant a la teva disposició tots els serveis de perruqueria, a més de diferents rituals i tractaments personalitzats.

L'equip de perruquers experts que t'atendrà, t'assessorà estudiant les necessitats del teu cabell i del teu cuir cabellut, sempre utilitzant els millors productes del mercat, a més d'oferir-te assessorament d'imatge personalitzat. Així, t'ajudaran a crear el teu propi look.

Tot plegat, amb la màxima seguretat, ja que s'ha establert un protocol de seguretat i higiene. No dubtis a demanar assessorament i pressupost sense compromís. Pots demanar hora trucant al telèfon 936 741 335.

Raffel Pages Blanc L

Sa Bellesa: Depilació, estètica i perruqueria sense cita

Interior de Sa Bellesa FOTO: Cedida

L'antic Depiline Sant Cugat s'ha renovat canviant de nom i d'imatge, i s'ha convertit amb Sa Bellesa, un espai que ofereix als seus clients un ambient més calmat, actual i inspirador. Canvia de nom i d'imatge, però amb els avantatges de sempre, i el mateix equip de professionals que segueixen oferint-te el millor en depilació, perruqueria, manicura, pedicura, pestanyes, fotodepilació, i molt més.

Trobareu Sa Bellesa al mateix lloc de sempre, a l'avinguda de Francesc Moragas, 56, de dilluns a dissabte, de 9 a 21 hores. No dubteu en demanar informació trucant al 935 891 280 i mirar la seva web a www.sabellesa.es.

Sa Bellesa L
Més informació
 
Comentaris

Destaquem