Últims dies per veure l'exposició del centenari del ferrocarril

L'exposició és una de les més visitades dels últims anys al Museu

El pròxim 25 de febrer l'exposició sobre el centenari del tren 'Al tren! Cent anys de ferrocarril a Sant Cugat' tancarà les seves portes, després de quatre mesos d'estar oberta al públic al Museu del Monestir. Fins ara, 7.500 persones l'han visitat i ja és una de les més vistes en els darrers anys al Museu. 

L'exposició, que va ser inaugurada el 26 d'octubre del 2017, remarca el paper transformador que ha tingut aquesta infraestructura al llarg de la història de Sant Cugat. L'any 1917, Sant Cugat era una vila rural i, avui en dia, és una moderna ciutat de serveis. El Ferrocarril (FGC) vertebra i connecta el municipi fomentant la cohesió ciutadana entre els diferents nuclis de la ciutat. La ciutat té actualment 7 estacions. 

El programa del centenari del tren l'organitza l'Ajuntament, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i una Comissió Ciutadana, formada pel teixit associatiu, veïnal i empresarial de la ciutat. Compta amb una trentena d'activitats que s'allarguen fins al juny del 2018. Consulta tot el programa

Més informació
 
Comentaris

Destaquem