Una víctima de l'agressor sexual: "Vaig notar com algú m'agafava dels pantalons"

El TOT ha parlat amb una de les víctimes de l'agressor sexual de Sant Cugat

La setmana passada el TOT avançava que els Mossos d'Esquadra estan buscant un home que ha perpetrat diverses agressions sexuals a Sant Cugat. La policia no descarta que les agressions, al voltant d'una desena, les hagi fet el mateix individu, però també treballa en la hipòtesi que no sigui el mateix perquè té diverses pautes d'actuació, entre elles ataca a dones que corren. El TOT ha pogut contactar amb una víctima de les agressions que ha volgut explicar el seu testimoni, tot i que prefereix quedar en l'anonimat.

Els fets van passar al passat febrer, sembla ser quan van començar aquest seguit d'agressions sexuals, i és ara quan el TOT ha pogut contactar amb la víctima. La dona anava passejant pel barri de l'Eixample cap a les 11 del matí, quan de cop va ser atacada per sorpresa i per l'esquena. "En cap moment havia sentit que ningú em perseguís, i de cop vaig notar com algú m'agafava dels pantalons. En aquell moment anava passejant el cotxet del bebè, i el primer que vaig fer va ser deixar-lo anar per poder defensar-me", explica la víctima. 

La primera reacció de la dona va ser defensar-se."Com que era hivern, duia uns botins amb tacó que em van permetre donar-li puntades de peu, mentre ell intentava forçar-me. A més, vaig començar a cridar i a insultar-lo. Després el vaig perseguir pel carrer, perquè volia veure-li la cara i intentar reconèixer-lo per explicar-ho a la policia. Però ràpidament vaig tornar al lloc dels fets, perquè tenia el cotxet del bebè allà, l'impuls em va fer perseguir-lo".

La dona no va veure amb claredat com era l'agressor. "El que vaig poder veure d'ell és que es tractava d'un home jove, atlètic i que mesurava 1,90 metres aproximadament d'estatura. Era alt", recorda la víctima. 


Després de l'agressió, la dona va anar a casa i poc després a la Policia per tramitar la denúncia. En arribar a la Policia, que encara estava situada a l'avinguda de Gràcia, la dona va explicar el que li havia passat. Fins aquell moment, no havia pensat que es tractés d'un intent d'agressió sexual. "Va ser la policia que em va dir que es tractava d'un intent d'agressió, perquè jo pensava que aquell noi havia volgut robar-me la bossa de mà".


L'endemà, els Mossos es van posar en contacte amb la dona per tal d'investigar el cas, després que la Policia Local els hagués informat del succés. "Els Mossos volien investigar si alguna càmera de la zona havia pogut enregistrar el que va passar i volien saber si li havia pogut veure la cara".

En un primer moment, la Policia va treballar amb la pista que l'home fos el mateix que havia intentat segrestar un menor fa mig any. "La policia es va tornar a posar en contacte amb mi dies després, ja que aquells dies a Sant Cugat havia sortit una notícia relacionada amb un senyor que intentava agafar nens amb el seu cotxe i volien saber si es tractava de la mateixa persona, però jo no vaig veure cap cotxe i no sé si era el mateix", assegura.

La víctima a més, explica que sap, per la Policia Local, que el dia que la van atacar, hores després, una altra dona de Sant Cugat i del mateix barri, també va ser atacada mentre passejava el cotxet del bebè.

Després de l'agressió

Dies després del succés, la dona va rebre una trucada del Servei de la Víctima de Sant Cugat, un servei d'ajuda psicològica.


Tot i això, la víctima, que agraeix el gest i l'existència d'aquest servei, no va fer-ne ús. "No ho vaig veure necessari. Després d'això no he tingut por, et fa respecte però estic tranquil·la i vaig més alerta", assegura.

A més, afegeix que ha tornat a saber sobre les agressions després de veure la notícia publicada al TOT. "Aquests mesos tampoc hi he pensat molt en el tema fins que he vist la notícia de l'agressor que és quan he vist que per la descripció i la manera d'actuar es tractava de la mateixa persona. Pensava que era un tema aïllat. Espero que l'agafin aviat", sentencia. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem