Valoriza apuja el sou dels treballadors de neteja viària de Sant Cugat un 2,5%

Treballadors i empresa han arribat a un acord mentre l'Ajuntament inicia el procés de licitació del nou servei de recollida de residus i neteja viària

L'empresa que fa més de deu anys que s'encarrega del servei de recollida de residus i neteja viària de Sant Cugat, Valoriza, ha arribat a un acord amb els treballadors que s'encarreguen de la neteja viària. Després de diverses protestes, els empleats han rebut una millora contractual que suposa un augment del 2,5% del sou, la mateixa pujada que l'empresa també havia acordat amb els treballadors del servei de recollida de residus.

Més info: Punt final a les protestes dels treballadors de Valoriza

Més info: Valoriza continurà fent la recollida de residus per 6,4 milions d'euros anuals

Ara bé, el govern municipal treballa en una nova concessió del servei de recollida de residus i neteja viària. En el ple ordinari del mes de març d'aquest dilluns 20, l'Ajuntament ha presentat l'esborrany dels plecs del que ha de ser el nou contracte perquè les empreses interessades a optar a aquesta licitació comencin a disposar de la informació, tot i que no són els plecs definitius. 

Tot i això, l'alcaldessa, Mireia Ingla, reconeixia en una entrevista al TOT que la nova adjudicació del servei no arribarà abans de finalitzar el mandat, però sí que es preveu que ho faci aquest 2023 amb canvis com l'eliminació dels contenidors soterrats o la renovació dels vehicles vells.

Més info: Sant Cugat suprimirà els contenidors soterrats

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem