Els veïns de la Floresta que ocupen el consultori decideixen continuar amb la protesta

Els participants en l'acció per reclamar la reobertura total del Consultori de la Floresta i les Planes han decidit seguir ocupant l'edifici fins dilluns

Un centenar de veïns i veïnes de la Floresta han fet sentir el seu malestar amb la situació del Consultori de la Floresta, del qual reclamen la reobertura total. Per fer-se sentir, el dijous, 22 d'octubre, al vespre, ocupaven l'edifici, on s'hi volen estar fins al dilluns, 27 d'octubre, fent torns per ocupar l'interior de 5 en 5 persones, per no vulnerar les mesures de seguretat contra la pandèmia.

Més info: Veïns de La Floresta passen la nit al consultori per reivindicar la reobertura total

 

Amb tot, el divendres, 23 d'octubre, han celebrat una assemblea per decidir si continuaven o no amb l'acció, després que l'alcaldessa, Mireia Ingla, els hagi sol·licitat durant el matí que desocupessin l'edifici. La decisió ha estat seguir amb la protesta fins al dilluns, 26 d'octubre, quan se celebra un consell de Barri extraordinari per tractar la qüestió.

Els mobilitzats han aconseguit el compromís per part de l'Ajuntament de celebrar una reunió amb Mútua Terrassa, CatSalut i l'Ajuntament, el pròxim dimarts, 27 d'octubre, on podran expressar les seves inquietuds, tal com ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, al TOT.

Més info: El Govern "se suma al clam" dels veïns de la Floresta, però els demana que desocupin

Cal destacar que la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha fet unes declaracions aquest matí sobre la qüestió, a TV3.

Més info: La consellera de Salut diu que no és possible tenir tots els equipaments sanitaris oberts

 

 
Comentaris

Destaquem