Vine a la presentació de la nova edició del Món Sant Cugat dedicada a Collserola

La nova edició del Món Sant Cugat es presentarà el dilluns, 9 d'octubre, a les 19 hores, al Casal Torreblanca amb una visita guiada prèvia a Torre Negra

T'esperem a la presentació de la 15a edició de la revista Món Sant Cugat, la revista monogràfica del TOT Sant Cugat, que es presentarà dilluns, 9 d'octubre a les 19 hores, a la Sala Noble del Casal Torreblanca. Abans de l'acte, a les 17.25 h, es farà una visita guiada especial pels asistents de Torreblanca a Torre Negra, de la ma del Museu de Sant Cugat. La visita guiada serà a les 17.25 h i sortirà des del Casal Torreblanca, fins a Torre Negra i es tornarà al Casal Torreblanca des d'on es farà la presentació del Món Sant Cugat. La presentació està organitzada pel TOT Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat i el Museu de Sant Cugat. Vine i sigues dels primers a aconseguir un nou exemplar del Món Sant Cugat. T'hi esperem!

Inscriu-te de forma gratuïta a l'acte de presentació i a la visita guiada de Torreblanca a Torre Negra

Si vols gaudir d'aquesta presentació gratuïta i oberta a tothom i també inscriure't a la visita guiada, et pots inscriure omplint el formulari que s'adjunta més avall, o bé enviant un correu a recepcio@totmedia.cat o per telèfon al 935908600.

Si no veus correctament el formulari clica aquí.

'Collserola, el nostre pulmó'

Ens endinsem en el nostre parc natural i destaquem la importància i tots els reptes de futur que té aquesta serralada per Sant Cugat i el seu entorn. Parlem amb els seus protagonistes i expliquem el valor natural, patrimonial, social i com podem gaudir amb respecte del parc natural amb més pressió de Catalunya. Mostrem, entre altres protagonistes, l'Ivan Villarejo, un jove talent santcugatenc que observa i fotografia la fauna de Collserola i arreu. Amb aquesta voluntat, aquesta edició, vol posar la seva engruna de coneixement, consciència i estima en el nostre entorn natural. És responsabilitat de tots. 

Entrevista a Sílvia Munt

En aquesta edició també entrevistem en profunditat l'actriu santcugatenca, Sílvia Munt. Actriu de teatre, cinema i televisió, i directora de cinema. Va ser ballarina de dansa clàssica. És membre de l'Acadèmia del Cinema Europeu i de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya. A més, destaquem santcugatencs com Aurèlia Muñoz, Josep Canals, Vicky Bernadet, Àlvar Roda, Julia de Paz, entre molts altres continguts i propostes per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons. 

Aconsegueix el teu exemplar

Compra el Món Sant Cugat per només 8 € o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. De venda també als quioscs i llibreries de la ciutat.

Anunci PRESENTACIÓ Mon Sant Cugat 15 savethedate

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem