Viu la Ruta de Tapes al màxim i no et perdis cap detall

Per aconseguir gaudir més de l’experiència, és recomanable seguir uns senzills passos

La Ruta de Tapes, que permet conèixer part de les tapes que es creen a les cuines dels restaurants santcugatencs mentre es degusta una cervesa i a un preu ajustat i tancat de 2,50€, ja s’està celebrant a la ciutat. En aquesta ruta, els restaurants ofereixen una tapa sofisticada, especialment creada per a la cita o que forma part de la seva carta. Per aconseguir gaudir de l’experiència un 100%, és recomanable seguir alguns senzills passos. En aquest sentit, i per submergir-se en la iniciativa pots fer això:

Els passos de la ruta

1. La ruta a les xarxes:

No deixis de penjar fotos i vídeos dels plats que has tastat, deixa la teva opinió, i plasma la teva experiència amb la ruta, a més de seguir-la a través de l’etiqueta #rutadetapes a les xarxes socials. A banda, també pots seguir als instagramers del ‘Sant Cugat va de tapes’ i les xarxes del TOT Sant Cugat, que també publicaran el dia a dia de l’itinerari.

2. On són els restaurants que hi participen?

Al mapa que s’ha editat per l’edició 2018 podràs veure on se situen, un per un, cada restaurant, així com la tapa que podràs menjar i una breu descripció per saber els ingredients que porta cada opció. A més, al web de gastronosfera (www.gastronosfera.com) i al codi QR que s’adjunta al final d’aquest reportatge  també podràs trobar tota la informació  sobre la cita d’aquest any, així com el mapa amb tots els restaurants i la tapa que ofereixen amb la seva descripció, actualitzacions i recomanacions.

3. Escull les tapes que t’agraden:

La millor opció és fer diversos itineraris durant els dies que dura la ruta i tastar totes aquelles propostes que t’atreuen, ja sigui compartint amb amics, amb la família o en solitud.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem