Volpelleres tindrà una escola bressol municipal

L'objectiu de l'Ajuntament és comptar amb tots els serveis educatius que el barri necessita en un període de 3 anys

Volpelleres tindrà una escola bressol municipal. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ho anunciava aquest divendres 7 d'octubre, durant el pregó de la Festa Major del barri.

Conesa i el responsable de centres docents de la Generalitat de Catalunya, es reunien aquest mateix divendres, "per planificar el que serà el creixement en equipaments escolars del barri de Volpelleres", detallava Conesa.

D'aquesta reunió s'han dibuixat els passos a seguir pel que fa als equipaments educatius que el barri necessita.

D'una banda, tal com ha detallat l'alcaldessa "ha d'arribar l'Institut Leonardo da Vinci i hem de poder tenir ja la planificació certa d'aquest centre. Estem a l'espera que acabi el procés de licitació. El càlcul que ens fa el departament és que cap al primer trimestre del 2017 podríem concretar ja les clàusules i condicions de l'empresa que vindrà a fer la construcció, un equipament que hem de consolidar en els pròxims dos anys".

L'altre equipament que s'ha de consolidar en els pròxims anys és la nova escola de primària, que obria aquest curs amb els mòduls prefabricats davant l'escola l'Olivera.

Segons Conesa, "l'objectiu és que ràpidament puguem abordar l'edificació definitiva de l'escola a la parcel·la que li correspon. Crec que al desembre podrem presentar una planificació".

En el moment que la nova escola tingués el seu edifici construït, Conesa explica que la idea és "que l'espai que ara hi ha l'escola nova pugui utilitzar-se com a projecte inicial d'escola bressol al barri".

L'objectiu del consistori és dotar el barri amb tots els equipaments d'educació que necessita en els pròxims tres anys. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem