El Leonardo da Vinci es dividirà en dos edificis

Una vegada es tanqui del tot la construcció de l'institut es plantejarà fer de les antigues instal·lacions un centre formatiu “potent i de referència”

La construcció del nou institut Leonardo da Vinci està a tocar segons assegura la regidora d'Educació, Esther Salat: “Ja s’han licitat les obres i al novembre tindrem l’empresa adjudicatària”.

Sembla que la construcció d’aquest equipament, del qual ja es va anunciar la licitació d’obres durant el setembre del 2014, però no es va executar, i que està sent una reivindicació de la comunitat educativa des de l’any 2011, podria arribar aquest curs 2016-2017. La responsable d’educació en l’àmbit local ha posat de manifest que “a finals d’any podrem tenir els terminis d’execució”, encara que no s’ha atrevit a vaticinar si el curs que ve podria estar en marxa o no.

El nou centre, que s’edificarà al costat de l’estació de Volpelleres, a tocar de la seu definitiva de la XII Escola, naixerà amb sis línies, fet que farà que sigui el centre de secundària més gran de la ciutat. Les velles instal·lacions del Leonardo da Vinci, ubicades a la carretera de Rubí, continuaran oferint cicles formatius, segons han recordat des de la Regidoria d’Educació. En aquest sentit, i una vegada es tanqui del tot la construcció del nou Leonardo, des de la Generalitat es plantejarà fer de les antigues instal·lacions un centre formatiu “potent i de referència”, cosa que farà que el Leonardo da Vinci es distribueixi en dos edificis, el nou i el vell i on s’hauran de distribuir i definir els equips directius.

De moment l’Ajuntament ha destinat 800.000 euros pel poliesportiu del qual serà el nou institut Leonardo da Vinci, que seran compartides amb les entitats esportives santcugatenques.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem