La XII escola anirà ampliant barracons fins al seu trasllat definitiu

La construcció de l’edifici definitiu, encara sense data per l’inici d’obres, s’ha de construir al barri de Volpelleres

La XII Escola de Sant Cugat s’anirà incrementant en mòduls en funció que vagi incrementant-se en número d'alumnes cada any. Així a partir de l'any que ve el nou centre educatiu lluirà dos barracons més, per acollir els nous infants de P3, i a partir del tercer any, es decidirà quin és l’increment de barracons, en funció de si es necessiten únicament aularis, serveis addicionals o ambdues coses. A més, la posada en marxa d’aquesta escola dissipa per aquest any i pels pròxims cursos lectius la formació dels “cursos bolet”, segons assegura la regidora d’Ensenyament, Esther Salat.

Per fer realitat aquest nou centre, l’Ajuntament ha cedit els terrenys on s’ha ubicat el centre, a l’espera de la construcció de l’edifici definitiu, encara sense data per l’inici d’obres, i que s’ha de construir al carrer d’Alfons d’Aragó, a tocar del nou institut Leonardo da Vinci, al barri de Volpelleres.

Més sobre la nova escola

La XII Escola ha encetat el nou curs aquest dilluns, 12 de setembre, des dels barracons situats al costat de l’escola l’Olivera. El nou centre, que parteix amb dues línies de P3, formarà aquest primer any un total de 40 infants. Avui dia l’escola està formada per dos mòduls, un de 120 m2 i l’altre de 150 m2, que s’han adaptat al projecte educatiu del centre i que disposen de tots els serveis que tenen la resta de les escoles d’educació infantil de titularitat pública, a excepció de la cuina, que serà compartida amb l’Olivera. Per això, el servei de menjador s’encarregarà de cuinar pels dos centres educatius, de manera que s’evitarà que la nova escola hagi d’oferir àpats provinents d’un càtering.

La distribució de la XII Escola s’ha fet de tal manera que en el barracó més gran, el de 150 m2, s’ha ubicat la sala de psicomotricitat, que servirà també de dormitori, la sala de professors i un espai de reunions per atendre les famílies. El mòdul de 120 m2 es destina a les dues aules, que alhora serviran de menjador, i els lavabos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem