Comencen les obres per cobrir les pistes de les Planes

L'Espai Pere Grau, com es diuen oficialment les pistes, estarà cobert per la Festa Major del barri

Les obres per cobrir l'Espai Pere Grau, les pistes esportives, començaran aquest dilluns, 15 de maig.

Unes tasques que consistiran amb la retirada de tanques, la col·locació dels focus, l'skate park, el drenatge del mur posterior i el sistema de recollida d'aigües. La previsió és que al juny comenci la construcció de la coberta a taller i l'obra. Un procés en què es construiran els trams de l'estructura, el muntatge i el cobriment definitiu.

Amb tot, i tal com es va afirmar en l'anterior consell, l'Espai Pere Grau estarà cobert per la Festa Major de les Planes. La nova coberta, dissenyada pel col·lectiu d'arquitectes Arqbag, cobrirà una superfície total de 1.225 metres quadrats i deixarà una alçada lliure a l'interior de la pista de 7 metres. El pressupost d'aquest projecte s'ha estimat en 480.000 euros.

També aquest dilluns, 15 de maig, se signarà el contracte de les obres de la segona fase del carrer Sant Francesc d'Assís. Unes obres que haurien d'haver començat a l'estiu del 2016 però es van adjudicar el passat 2 de maig. Si tot compleix el calendari previst, les obres, que les executarà l'empresa Civil Stone SL amb un cost de 203.928,29 €, començaran a mitjans del mes de juny.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem