Debat sobre l'estat de les voreres de Valldoreix

L'oposició considera que hi ha un problema amb l'estat de les voreres però el govern assegura que es fa feina

L'estat de les voreres de Valldoreix ha enfrontat el govern de l'EMD amb part de l'oposició durant la Junta de Veïns celebrada aquest 23 de març. Ciutadans ha presentat una moció per elaborar una audoria de les voreres i destinar-hi una part important del pressupost.

"A Valldoreix tenim un problema amb les voreres, un dels problemes més importants", ha assegurat la vocal de Cs Susanna Casta. Una visió compartida per Noël Climent (ERC-MES) i Xavier Humet (CUP-PC).

"Amb un bon manteniment, no hi hauria el grau de deteriorament que hi ha ara", ha assenyalat Humet. "Dediquem els diners que calgui, ho hem de posar com una prioritat", ha demanat Climent.

El president de l'EMD de Valldoreix s'ha mostrat sorprès per la moció: "El que proposa, ja s'està fent. Es destina una part important del pressupost a millorar voreres"

Puig sí que ha assenyalat que "les.voreres tenen falta de manteniment, perquè anteriorment no s'havia fet". "Tenim 200 km de voreres, però ho estem fent bé".

Amb tot, la proposta de Ciutadans per elaborar una auditoria de l'estat de les voreres per actuar-hi amb una part important del pressupost no ha tirat endavant pel rebuig del govern de CiU-Actuem, que han argumentat que ja es fa un treballa a les voreres.

Durant la Junta de Veïns de l'EMD, també s'ha parlat de l'acollida de refugiats, la participació ciutadana i l'obertura del CAP a l'estiu, entre altres. El TOT ho explicarà tot plegat durant els pròxims dies.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem