Descartat el cobriment de la pista esportiva de Mas Gener

L'Agència Catalana de l'Aigua va emetre un informe desfavorable per la cobertura de la pista de Mas Gener

El govern municipal de Sant Cugat ha descartat el cobriment de la pista esportiva de Mas Gener, a Mira-sol, després que l'Agència Catalana de l'Aigua emetés un informe desfavorable en trobar-se en zona inundable. Es tracta d'una reivindicació històrica dels veïns, que no quedarà satisfeta per la proximitat de la pista amb la riera.

El tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, ha explicat que no es pot plantejar la cobertura tenint en compte que es troba en zona inundable.Segons ha explicat, el govern ha explicat la situació als veïns i "es va agafar el compromís que es faria tot el possible en reparacions i millores de la pista actual".

 

Més info: Veïns de Mas Gener aixequen la veu per reivindicar millores

"Si s'ha de fer una pista coberta, haurà de ser en un altre lloc, però no ens ho hem plantejat de moment", ha afegit Duch.

Compromís del govern

El regidor de Junts per Sant Cugat, Joan Puigdomènech, ha reclamat el compromís del govern municipal en treballar per fer possible una "cobertura lleugera" de la pista. "No es tracta de fer un pavelló a la vora de la riera, sinó un cobriment lleuger. Volem un compromís que no s'abandona el projecte", ha afegit Puigdomènech, que ha recordat que és "una vella reivindicació" veïnal.

L'alcaldessa Mireia Ingla ha emfatitzat que no és possible plantejar-se cap cobriment per la pista i que no generar "expectatives" als veïns que puguin acabar amb "frustracions". "No podem comprometre'ns a una cosa que l'Agència Catalana de l'Aigua ens ha dit que no es pot fer".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem