El passeig de Francesc Macià estarà tallat fins dijous, 31 d'agost

No es pot circular pel passeig Francesc Macià, entre Rambla del Celler i carrer del Monestir

Les obres de vianantització del carrer de la Creu han obligat a tallar el trànsit de vehicles a la cruïlla amb el passeig de Francesc Macià, durant el dimarts i el dimecres, 29 i 30 d'agost. Tot i que estava previst que la circulació es restablís aquest dimecres a migdia, l'Ajuntament ha comunicat que la restricció s'estendrà fins dijous, dia 31, a les 8 hores. L’afectació és en els dos sentits de circulació.

Per minimitzar les afectacions viàries, s'han posat en diversos punts de la ciutat cartells informatius amb els itineraris recomanats. També es manté obert l’accés a l’aparcament soterrat que hi ha al passeig Francesc Macià.

Aquest és el principal tall de trànsit previst amb motiu de les obres de vianantització del carrer de la Creu. Els treballs, que es van iniciar a mitjans de juliol i s’allargaran durant el mes de setembre, serviran per convertir aquest carrer en una via de plataforma única amb prioritat per a les persones.

D’aquesta manera, el carrer de la Creu s’integrarà i donarà continuïtat a l’actual eix de vianants que comença a la plaça Lluís Millet. L’actuació s’emmarca en el Pla Estratègic del barri del Monestir-Sant Francesc.

Itinerari recomanat

Durant aquests dies, l’Ajuntament recomana les següents rutes alternatives:

  • Rambla del Celler, carrer Rius i Taulet, passeig Sant Magí, carrer de la Mina i carrer Abat Armengol, per enllaçar amb Francesc Macià en sentit nord.
  • Francesc Macià, carrer Monestir i carrer Montserrat, en sentit sud per a turismes i vehicles de menys de 9 tones i carrer Monestir, avinguda Ragull i rambla Torrent d’en Xandri per a vehicles de gran tonatge.
     

Més informació
 
Comentaris

Destaquem