El pont de Can Gatxet serà transitable per vianants i ciclistes

L'Ajuntament de Sant cugat ha invertit més de 200.000 euros en la seva rehabilitació

El pont de Can Gatxet, que uneix l'avinguda del Carril amb el camí de Can Gatxet a Mira-sol, serà de nou transitable i estarà reservat pel pas de vianants i ciclistes. L'Ajuntament de Sant Cugat ha invertit 236.000 euros en les obres de rehabilitació d'aquest pont de la primera meitat del segle XX que passa per sobre la via dels Ferrocarrils de la Generalitat.

Amb la rehabilitació d’aquest pont per a vianants i ciclistes, Mira-sol també tindrà més ben connectada gràcies a la creació d’un itinerari més accessible i segur entre la zona de l’Arxiu Nacional, l’Escola Ciutat d’Alba i l’Escola d'Arquitectura. Les obres avancen a bon ritme i el pont s'obrirà al pas a finals de setembre.

Així, l'Ajuntament ha construït una rampa adaptada, un accés amb escala i la millora del lateral del pont.

Més millores a la zona

Els treballs al pont de Can Gatxet FOTO: Localpres

D'altra banda, aquest estiu s’ha fet una reordenació viària a la cruïlla del Camí de Can Gatxet i l’avinguda Can Picanyol per tal de fer-la més còmoda i segura, després que veïns de la zona demanessin una solució davant la concentració d'accidents.

Concretament, s’han eliminat les illetes que hi havia al mig de la calçada i ara els vehicles poden seguir recte en sentit Sant Cugat.

Per reduir la velocitat s’hi ha col·locat coixins berlinesos. Aquesta actuació ha tingut un cost total de 37.960 euros.

Així estava abans de les obres el pont de Can Gatxet
Més informació
 
Comentaris

Destaquem