Endesa inverteix 17.500 euros en la millora del servei a Can Trabal

L’acció ha consistit a substituir els aparells convencionals per cabines de nova tecnologia, el que suposa una important millora en seguretat segons la companyia

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma tecnològica d’un centre de transformació de Sant Cugat, situat al carrer d’Arnau Cadell. Amb aquesta actuació es millora la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als 1.200 clients que s’alimenten d’aquesta instal·lació, els quals es troben situats al barri residencial de Can Trabal, concretament entre la zona del Club de Golf Sant Cugat i del Parc de la Pineda de Saladrigues.

L’acció ha consistit a substituir els elements de maniobra convencionals de la instal·lació per cabines de nova tecnologia que incorporen un gas de característiques especialment aïllants. Endesa explica que aquesta nova tecnologia és més segura per a les persones que han de manipular-la i també més robusta de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. Alhora, afegeix que gairebé no requereix intervencions de manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el servei als clients.

Les obres, que han suposat una inversió de 17.500 euros, formen part del pla d’inversions que la Companyia desenvolupa al Vallès Occidental amb l’objectiu de dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem