Les entitats en contra de la construcció de La Mirada al bosc es concentraran cada dilluns

L'edifici es vol construir al bosc de Volpelleres

Una concentració davant l'ajuntament contra la construcció de l'escola La Mirada al bosc de Volpelleres ha arrencat una sèrie de concentracions periòdiques que es duran a terme cada dilluns a les 18 h al mateix lloc.

SOS Bosc Volpelleres, l'ADENC, Fons Mundial per a la Natura Barcelona (WWF) i Assemblea pel Clima són les entitats que reclamen que la ubicació de l'escola es faci en un altre espai.

Els col·lectius reivindiquen que han proposat alternatives a l'Ajuntament que han estat desestimades i lamenten que s'hagin de talar arbres en un estat d'emergència climàtica.

Per altra banda, l'escola fa anys que s'ubica en barracons i que està esperant el nou edifici. El projecte ja ha estat aprovat per ple i les obres podrien començar aquest mateix 2022.

Més info: L'Ajuntament vol començar les obres de La Mirada aquest 2022  

En aquesta primera concentració, dilluns 29 d'agost, s'ha llegit un manifest en què es remarcava la necessitat de preservar el bosc i l'ecosistema. "La construcció de La Mirada al bosc significaria destruir 14.000 metres quadrats", diu el manifest. "L'alternativa a la parcel·la de l'avinguda de la Clota, permetria a més estalviar els diners de tales i trasplantaments".

Més info: Recollida de fons per finançar el recurs contenciós contra l'edifici de La Mirada

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem