L'Ajuntament decideix fer menys pisos a Can Cabassa per les crítiques de veïns

Aquest dimarts, el tinent d'alcalde d'Urbanisme s'ha reunit amb un centenar de veïns de Mira-sol, preocupats per la construcció d'habitatge i les possibles conseqüències pel barri

Aquest dimarts, el tinent d'alcalde d'Urbanisme es va reunir amb un centenar de veïns de Mira-sol, preocupats per la construcció d'habitatge i les possibles conseqüències pel barri

L'Ajuntament de Sant Cugat ha decidit modificar el Pla de Millora Urbana de Can Cabassa i reduirà el nombre d'habitatges que hi havia previstos construir. D'aquesta manera, es passarà d'uns 500 a 385 habitatges, el que suposarà que hi haurà dos blocs menys d'edificis.

Així ho ha assegurat al TOT Sant Cugat Pere Casajoana, tinent d'alcalde d'Urbanisme, que es va reunir dimarts amb un centenar de veïns al Casal de Mira-sol. El Pla preveia la construcció de 178 habitatges de protecció oficial (ara en seran 20 menys) i de sostre per habitatge dotacional per joves i grans (que es reduirà en 105 unitats).

“Hi haurà menys ocupació en planta i s'esponjaran els edificis”, ha explicat Casajoana. A més, si abans es preveia que alguns dels edificis fossin de sis plantes (comptant la planta baixa), ara el límit estarà entre 4 o 5 (amb planta baixa).

Pere Casajaoan ha assegurat que feia un temps que ja s'havien plantejat aquest canvi, ja que havien rebut algunes queixes de veïns. Amb aquesta reunió, molt tensa segons alguns testimonis, l'Ajuntament s'ha decidit finalment per la reducció d'habitatge.

Alarma

Pere Casajoana ha explicat que a la reunió van arribar molt veïns, alarmats, pensant que es faria un barri per estrangers. “No és un barri per immigrants, sinó per gent de Sant Cugat”, ha assegurat el tinent d'alcalde, que ha argumentat que per accedir als pisos de protecció oficial de venda calen 10 anys d'empadronament i el seu cost és de 200.000 euros. “És molt fàcil fer demagògia. Hi ha gent que ha anat porta per porta explicant això, que no és veritat”, ha afegit.  

Més informació
 
Comentaris

Destaquem