Estudien ampliar un pont per connectar diversos veïns de Can Borrull

Es tracta del pont que creua la via de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i pel qual no hi caben els vehicles d'emergències

L'Ajuntament estudia la possibilitat d'ampliar el pont que dona accés al passatge de les Aigües de Sabadell, ubicat al sector de Can Borrull, a les Planes.

Després de diverses converses per mirar de trobar una solució al passatge de les Aigües de Sabadell, un carrer que és un cul de sac i que la seva entrada és un pont més estret que l'amplada dels vehicles d'emergències, el Consistori ara treballa amb dues possibilitats sobre la taula.

D'una banda, s'està parlant amb el Parc Natural de Collserola per veure la viabilitat d'obrir la pista forestal que connecti el passatge de les Aigües de Sabadell amb l'avinguda de Can Borrull. Tot i que en un principi es parlava d'una pista de 700 metres, després d'un primer estudi s'hauria definit que es tracta d'una pista de 380 metres. 

D'altra banda, segons han confirmat fonts municipals al TOT Sant Cugat, l'Ajuntament ha encarregat un avantprojecte per saber que suposaria ampliar el pont d'entrada al passatge de les Aigües de Sabadell, pel qual passa la via del tren per sobre. En un principi, tal com publicava el TOT, el passat mes de setembre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) no s'hi oposava a aquesta actuació, sempre i quan, les despeses anessin a càrrec de l'Ajuntament. Segons sembla, i tal com explicava el veí d'aquest carrer Àngel Garcia "l'Ajuntament no va accedir a tenir aquesta despesa". Ara però, sembla que la idea torna a estar sobre la taula. 

Tot i que l'Ajuntament està treballant per trobar una solució a aquest problema, encara no hi ha res en ferm ni programat. 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem