Finalitzen les obres per arranjar l’esllavissada a l’avinguda Pere Planas

El temporal Glòria del gener va provocar una esllavissada a l'avinguda de Pere Planes i va obligar a desallotjar una família

L’Ajuntament de Sant Cugat ja ha finalitzat les obres per arranjar el tram de l’avinguda Pere Planas afectat per una esllavissada durant el temporal Gloria, al mes de gener. El mur de contenció del jardí d'una finca va cedir i va provocar un despreniment parcial fent impracticable el pas per aquest tram de la via. La inversió ha estat de 278.000 euros.

 

Més info: El cost econonòmic del temporal Glòria a Sant Cugat

Les obres han consistit en construir un nou mur de contenció de terres a la zona: s’han adequat dues pantalles de contenció de micropilotis de formigó armat (una al costat del talús que delimita la parcel·la de la casa afectada i una al costat muntanya) lligades entre elles per una llosa de formigó armat que és la base de la plataforma del carrer.

L’objectiu principal de l’Ajuntament era que els propietaris de la finca afectada, desallotjats de forma preventiva al gener, poguessin retornar al més aviat possible a casa seva. Per aquest motiu en primer lloc es va adequar la pantalla de contenció de micropilotis de formigó armat que delimita la parcel·la, fet que va permetre als propietaris tornar a casa seva a principis del mes de març.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem