L'avinguda de Mas Fuster a Valldoreix ja està reoberta al trànsit

Les obres de millora s'han allargat durant uns tres mesos i el pressupost ha augmentat en 75.000 euros

Les obres de millora de l'avinguda de Mas Fuster han finalitzat i la via, a tocar de la plaça de Can Cadena, s'ha reobert al trànsit després d'uns tres mesos d'actuacions. L'EMD de Valldoreix ha volgut amb aquesta obra "millorar la convivència entre vehicles i vianants" i ha renovat elements urbans molt deteriorats, com era el paviment de la calçada, voreres i calçada.

El projecte s’ha centrat en la reforma de les tres cruïlles de l’avinguda de Mas Fuster amb la voluntat de "millorar l’espai públic". A la cruïlla amb la carretera de la Floresta, s’ha suprimit la zona de jocs infantils, deixant espai per acollir una nova zona enjardinada que quedarà acabada en breu.

A la cruïlla amb el carrer de Sant Francesc s’ha aprofitat l’espai de vorera per generar un gran escossell per a la plantació d'arbres.

Finalment, a la confluència amb el carrer de la Pau, la via esdevé de plataforma única per tal d’ampliar l’espai de plaça, on s’ubica la font i la creu en memòria de mossèn Jacint Verdaguer.

Polèmica pel sobrecost

L'EMD de Valldoreix va adjudicar a l'empresa Fertres l'obra a l'avinguda de Mas Fuster per 287.000 euros. Però finalment ha hagut de pagar més de 360.000 euros, el que ha suposat un sobrecost d'un 25% aproximadament.

L'oposició de Valldoreix va denunciar aquesta situació durant l'última Junta de Veïns i van demanar un informe acurat que justifiqui aquest augment del pressupost. "Hi ha alguns punts una mica foscos", va assegurar el vocal de CUP-PC, Xavier Humet.

El president de l'EMD, Josep Puig, va rebutjar qualsevol acusació i va assegurar que "hi ha un informe tècnic que explica el per què del sobrecost".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem