Les obres a l'avinguda de Mas Fuster s'allargaran fins a l'abril

L'EMD de Valldoreix està millorant aquesta via que surt de Can Cadena

Les obres de millora de l'avinguda de Mas Fuster a Valldoreix entre la plaça de Can Cadena i el carrer de la Pau ja estan en marxa i s'allargaran fins al mes d'abril. L'EMD de Valldoreix està realitzant aquestes obres "per millorar la convivència entre vehicles i vianants, a més de renovar elements urbans molt deteriorats, com són els paviments de les voreres i la calçada, i reubicar les parades d’autobús".

El projecte se centra en la reforma de les tres cruïlles d’aquest tram per millorar l’espai públic. És per això que a la cruïlla de l’avinguda Mas Fuster amb la carretera de la Floresta, se suprimirà la zona de jocs infantils (ara ubicada al parc del CAP), deixant espai per a ubicar una zona enjardinada.

A la cruïlla amb el carrer Sant Francesc s’aprofitarà l’espai de vorera per generar un gran escossell amb arbres. Per últim, a la confluència amb el carrer de la Pau la via esdevindrà de plataforma única per ampliar l’espai de plaça on ara s’ubica la font i la creu en memòria de mossèn Jacint Verdaguer.

Les obres, que tindran un cost proper als 280.000 euros, es preveu que s’acabin durant el proper mes d’abril.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem