La nova plaça pública de la rambla de Can Mora, més a prop de ser una realitat

Canvis urbanístics a l'illa compresa pels carrers de Francesc Moragas, Dos de Maig i rambla de Can Mora

L'Ajuntament de Sant Cugat ha acabat els tràmits urbanístics per transformar l'illa compresa pels carrers de Francesc Moragas, Dos de Maig i rambla de Can Mora. La reforma urbanística, aprovada provisionalment al ple municipal aquest 16 d'octubre i que ara es traslladarà a la Generalitat per l'aprovació definitiva, contempla una plaça pública a la part de vianants de la rambla de Can Mora.

La modificació fa referència a l'edifici residencial i a l'edifici comercial que hi ha en aquest entorn del carrer de Francesc Moragas. El canvi estableix que s'haurà d'enderrocar un pis del bloc d'habitatges i l'espai ara comercial podrà créixer un pis. Així mateix, es podrà fer un únic bloc en tota l'illa.

La modificació preveu també que una part de la botiga de mobles vagi a terra i es faci una plaça pública. "És un entorn molt millorable", va reconèixer el tinent d'alcalde Damià Calvet, que va explicar que s'havia fet d'acord amb els propietaris: "La voluntat és alliberar espai públic i que la ciutat respiri més".

"Hem aconseguit fer un microurbanisme que fa més ciutat. Hi haurà activitat comercial, usos residencials, no hi ha increment de superficie i tindrem un espai públic positiu per la ciutat", ha destacat el tinent d'alcalde durant el ple municipal d'aquest 16 d'octubre. "La nostra feina acaba i traslladem l'expedient a la Generalitat per l'aprovació definitiva. Estic especialment satisfet i agraït als equips de territori de l'Ajuntament", ha celebrat Calvet.

L'actual rambla de Can Mora, a Sant Cugat FOTO: TOT Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem