Les obres de la plaça de les Oliveres de Valldoreix avancen a bon ritme

Es preveu que la remodelació de la plaça finalitzi en un període de cinc setmanes

Les obres del projecte de reurbanització de la plaça de les Oliveres de Valldoreix avancen a bon ritme, segons l'EMD de Valldoreix. La previsió és que el projecte estigui finalitzat dins del termini de cinc setmanes establert inicialment. L’actuació de remodelació de la nova plaça, que va començar a principi de gener, es completarà amb la plantació d’una olivera a l’espai central i d’altres espècies d’arbrat a les voreres.

El projecte s'ha centrat en la reordenació de l'àmbit i la millora de l'accessibilitat de la plaça, tenint en compte l'objectiu principal de l'actuació. La plaça és un dels principals punt de referència, d'accés al barri i a la masia de Can Monmany. Per això, es pretén fer un espai que, a més de desenvolupar la seva funció d'ordenar el trànsit, doni identitat al barri de Monmany.

L’obra d’urbanització s’ha executat seguint el criteri d’ordenació de la plaça en forma de plataforma única, mesura que servirà per a reduir la velocitat de pas dels vehicles, juntament amb l’ampliació de l’espai de voreres i l’adaptació dels passos de vianants. Així com amb la millora de l’espai per a la instal·lació de les marquesines de parades d’autobús. 

A més a més, en el marc del projecte també s’ha aprofitat per completar la millora de la plaça amb el soterrament de les infraestructures dels serveis de telecomunicacions i la renovació de la xarxa d’aigües.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem