Recta final de les obres d'urbanització de Can Borrull

Els treballs al barri santcugatenc acabaran al mes de setembre

Les obres de millora del barri de Can Borrull de les Planes de Sant Cugat del Vallès encaren ja la recta final. Aquests dies, s'està asfaltant la carretera de Vallvidrera i es posaran les tanques de seguretat, les baranes i la senyalització. Uns treballs que està previst que s'acabin al mes de setembre.

Les obres d'urbanització d'aquest barri de Sant Cugat, ubicat entorn de la carretera de Vallvidrera, començaven al mes de novembre del 2018, després d'anys de reivindicació veïnal. El pressupost de les obres és d'1,6 milions d'euros, que es financen amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, i estan adjudicades a l'empresa Artífex Infraestructuras.

 
Recta final de les obres a Can Borrull. FOTO: @ajsantcugat

Recta final de les obres a Can Borrull. FOTO: @ajsantcugat

Un dels objectius de les actuacions que s'estan fent a la zona és millorar la mobilitat i la seguretat a la carretera de Vallvidrera, buscant pacificar el trànsit en aquest tram. És per això que s'amplia la calçada i es fan voreres de dos metres a banda i banda de la via en bona part d'aquest tram de la carretera de Vallvidrera.

 

Així mateix, les obres també han de servir per augmentar la seguretat dels habitatges adjacents a la riera, construint un mur de formigó per protegir les cases de possibles inundacions. De la mateixa manera, les obres doten el barri de serveis urbanístics per la seixantena de finques que encara no en disposaven. Així, s'ha fet una nova xarxa d'aigües pluvials i una millora de la xarxa d'aigües residuals. També s'ha fet una nova canonada d'aigua potable, enllumenat i es renoven els semàfors, amb detecció de velocitat.

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem