Obres de millora a l'entorn del passeig d'Antoni Gaudí

Es faran obres de millora en voreres i també de parcs i jardins

L'Ajuntament de Sant Cugat ha d'iniciar durant el gener de 2017 un seguit d’actuacions a carrers de l’Eixample Sud per millorar l’accessibilitat al barri. Les obres afectaran dues zones diferenciades: una delimitada pels carrers de Bergara, avinguda de Gràcia, carrer de Mariné i passeig d'Antoni Gaudí; i el passeig d'Antoni Gaudí en tota la seva longitud.

En concret, els carrers de l’Eixample Sud afectats per les obres a partir del dilluns 9 de gener són Mariné, Sant Eduard i Bergara, Sant Josep, Santa Teresa i Sant Salvador. Els treballs consistiran bàsicament en l’ampliació i arranjament de voreres, desplaçament de fanals, soterrament de les instal·lacions de telefonia i electricitat, retirada d’arbrat i formació de nous escocells.

No es preveuen fer talls de trànsit en aquesta zona durant els quatre mesos que han de durar els treballs, sinó únicament restriccions d’estacionament als trams afectats.

Passeig de Gaudí

L’actuació al passeig d'Antoni Gaudí, que començarà al febrer, inclou millores de dos tipus. D’una banda, obres de repavimentació d’asfalt i d’adequació de parterres. De l’altra, actuacions de l’àmbit de parcs i jardins consistents en poda d’arbrat, condicionament de parterres, replantació d’arbustos i instal·lació de passos pavimentats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem