Valldoreix manté aturada l'activitat política per la "repressió" de l'estat

La mesura compta amb el suport dels vocals dels partits sobiranistes amb representació al Junta de Veïns de l'EMD de Valldoreix: el PDECat-Demòcrates-Actuem, ERC-MES i la CUP-PC.

L'EMD de Valldoreix manté suspesa la seva activitat política 'sine die' mentre l'Estat espanyol no cesi en la "repressió de les llibertats individuals i col·lectives dels catalans". També es mantindrà l'aturada a les activitats representatives dels càrrecs polítics a la Junta de Veïns de Valldoreix. Aquesta mesura té el suport de 8 dels 9 vocals de la Junta de Veïns de l'EMD, corresponents al PDECat-Demòcrates-Actuem, ERC-MES i la CUP-PC. 

Així doncs, queda suspesa la sessió Plenària Ordinària i l'Audiència Pública que havien de tenir lloc aquest dijous a la tarda. De la mateixa manera, els càrrecs electes continuaran renunciant a rebre les dietes corresponents per l'assistència a actes representatius, com Juntes de Veïns i Juntes de portaveus, entre d'altres. 

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, ha justificat la mesura per "l'excepcionalitat de la situació política que està vivint el país". Ha afegit que cal "lluitar perquè es respectin els drets i llibertats de la ciutadania", i no permetre que "a la Catalunya de segle XXI s'estiguin imputant i detenint persones per les seves idees polítiques".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem