Álvaro Benejam (PP) denuncia propaganda del Referèndum de l'1-O a Sant Cugat

El president del grup municipal ha denunciat "l'incompliment de les ordenances municipals i les sentències del TC"

El president del Partit Popular a Sant Cugat del Vallès, Álvaro Benejam, ha presentat aquest dilluns, 25 de setembre, una denúncia a la comissaria de la Policia Local pels cartells i pancartes en els quals es fa propaganda del referèndum de l'1-O i que van ser penjats durant l'encartellada popular celebrada aquest diumenge, dia 24.

En un comunicat del grup municipal, Benejam afirma que "és inacceptable l'omissió, per part de l'Ajuntament, del compliment de les ordenances municipals quan es tracta del referèndum", afegint que "després no sé amb quina cara exigiran el compliment de la resta d'ordenances, com el pagament dels impostos o les multes de la zona blava".

En la mateixa denúncia, Benejam indica que els cartells estan sota les sigles d'Òmnium, ANC PdeCAT, ERC, JERC, CUP i Arran, i exigeix que "s'obri expedient contra tots ells i se'ls imposin les sancions corresponents".

En el mateix comunicat, el Partit Popular "exigeix" a Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, que "cessi en la seva actitud desafiant i de confrontació, que considerem com una greu vulneració de la llei, dels drets de tots els santcugatencs i que posa en perill els fonaments de la convivència i la cohesió social de la nostra ciutat de la manera més irresponsable".

"La llei és igual per a tothom, i qui la salta, encara que estigui al govern, s'ha de responsabilitzar dels seus comportaments i assumir les conseqüències de les seves accions; en cas contrari, la convivència i la democràcia estan en fals", clou Benejam.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem