Oscar Barril

Educador social, dels serveis socials municipals de Sant Cugat, també he treballat a l'Ajuntament de Sentmenat, i com a orientador laboral a l'ONG Actuavallès, en la prevenció del VIH, entre altres llocs. Si alguna especialitat tinc és la del treball amb adolescents, i de la prevenció de la seva exclusió social. Poder fer aquesta tasca, per a millorar la ciutat on vius, és un repte fascinant.

Barceloní, millor dit, Sant Andruenc (el cor de la ciutat..) de naixement, i santcugatenc d'adopció. M'encanta veure esports i també practicar-los. He dedicat 20 anys de la meva vida a la secció de bàsquet de l'A.E. Sant Andreu, com a jugador, entrenador, coordinador de campus d'estiu i webmaster. M'agrada jugar a tennis i sóc un amant de tot tipus de comunicacions; ràdio, TV, premsa, internet (sóc més de Twitter que de Facebook..).

M'encanta el cinema (en V.O. si pot ser), tot i que no en puc veure tot el que vodria. La pel·lícula de tenir fills, m'ocupa suficient temps, per a no poder anar gaire a una pantalla gran. La Laura, el Dídac i l'Aniol, són els que donen sentit a la meva vida. Un plaer i un repte cool·laborar com a opinador, en aquesta finestra comunicativa.