Entrevista a Mònica Terribas

Terribas: “Sant Cugat és una ciutat privilegiada per la situació geoestratègica que té a Catalunya”

En aquesta nova edició de la revista MÓN Sant Cugat, trobareu una entrevista en exclusiva a la periodista i santcugatenca, Mònica Terribas. Una entrevista en profunditat de 20 pàgines feta per Àgata Guinó i amb fotografies de Lali Puig. Terribas ens parla de la seva vida professional i la seva vinculació amb Sant Cugat. Terribas és una periodista de raça i va tenir ben clar ja de jove que volia ser periodista. Va cursar la carrera a la Universitat Autònoma de Barcelona, estudis que va compaginar treballant de periodista, fent butlletins de ràdio i treballant a la televisió amb Josep Maria Puyal. Entre altres, ha estat directora de TV3 i també ha presentat i dirigit el Matí de Catalunya Ràdio. Ara amb Mediapro ha estrenat el nou programa de TV3 "Nexes" juntament amb Jordi Basté. 

Terribas: “Una part de la gent que ha arribat a Sant Cugat i que fa anys que hi és, no té sentit de pertinença”

Aquesta entrevista la trobaràs a l'edició número 10 de la revista MÓN Sant Cugat. Aconsegueix el teu exemplar.

 
Entrevista Mònica Terribas

Àgata Guinó entrevistant a  Mònica Terribas. Fotografia: Lali Puig

Aquesta edició que s'ha presentat a Mercantic aquest febrer, està dedicada als reptes i claus de futur dels efectes de la pandèmia a Sant Cugat. També hi trobareu l’entrevista feta amb profunditat a la periodista i santcugatenca Mònica Terribas, on ens parla sobre periodisme i la ciutat. Hi trobarem també personatges santcugatencs com l'artista que ens ha deixat, Pla-NarbonaJosep Maria FigueresElena ParpalQuim Pla o Montse Sant. També coneixerem la Tothomada, moviment juvenil cultural santcugatenc dels anys 60, així com els antics oficis de Sant Cugat, la història de la Llar d'avis de la Parròquia que enguany fa 40 anys, i altres continguts per descobrir la nostra ciutat. Pots veure la presentació sencera que vam fer a Mercantic en el següent enllaç.

Portada Mon Sant Cugat

Portada Mon Sant Cugat

Aconsegueix el teu exemplar

Compra el Món Sant Cugat per només 8€ o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. També el pots aconseguir als quioscs i llibreries de la ciutat.

Subscriu-te i te'l portem a casa

També et pots subscriure per 15€/any i rebràs al teu domicili les dues edicions anuals del Món Sant Cugat. Envia'ns un correu a administracio@totmedia.cat o truca'ns a les oficines del TOT Sant Cugat al 93 590 86 00.

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat al seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la.

 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem