El Club Arquers Sant Cugat promociona el tir amb arc a la Festa Major

Molts joves han posat a prova la seva punteria en aquesta activitat

Entre les moltes activitats que s'han organitzat aquest diumenge 28 de juny al Racó Infantil de Festa Major, una d'elles ha estat de caire esportiu. Es tracta d'un espai que ha muntat el Club Arquers Sant Cugat per promocionar el seu esport entre els ciutadans de Sant Cugat. Molta gent, especialment nens i gent jove, han posat a prova la seva punteria en aquesta activitat nova a la festa.

El club ha aprofitat la seva presència a la Festa Major per convidar tots aquells que estiguin interessats en practicar aquest esport a una jornada de portes obertes a la seu del club, que es troba al camí de Can Graells, en terrenys del Metropolitan Golf Barcelona. També dóna la possibilitat als interessats de fer un curs d'iniciació amb tot l'equip inclòs.

Si vols saber més sobre el Club Arquers Sant Cugat, el TOT Sant Cugat va publicar recentment una entrevista al president del club, Ramon Pujol.

Segueix la Festa Major amb el TOT

El Racó Infantil de Festa Major ha estat escenari de l'activitat. FOTO: P. F.

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem