contingut promocionat
Enjoy Cuba

El Club Rugby Sant Cugat dóna el tret de sortida a sis dies de Festa Major

La Festa Major, que se celebrarà entre aquest dimarts 28 de juny i diumenge 3 de juliol, comptarà amb 363 activitats

El Club Rugby Sant Cugat serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major amb el seu pregó, que tindrà lloc aquest dimarts 28 de juny a partir de les 20.00h a la plaça de la Vila. 

Abans però, hi haurà el tradicional repic de campanes, a les 19.00h del vespre, i l'inici del seguici de Festa Major. Aquest comptarà amb la participació de totes les entitats de cultura popular de Sant Cugat, les autoritats locals i els pregoners, el Club Rugby Sant Cugat. 

El seguici que començarà a la carretera de Cerdanyola, a l'altura del passeig de Torre Blanca passarà pel carrer de Santiago Rusiñol, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Francesc Moragas i la rambla del Celler fins arribar a la plaça de la Vila, on les autoritats i els pregoners pujararan al balcó de l'Ajuntament per fer el pregó. 

En aquest aspecte, el president del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, ha explicat al TOT que el pregó "es basa en l'entrenament, la preparació, el partit i acaba amb un tercer temps. El pregó comença amb un nen i finalitza amb un jugador veterà. Volem mostrar tot allò que té el rugbi. Volem fer alguna cosa divertida i que tota la gent del club s'hi senti representada i que la gent de la plaça de la vila faci alguna acció de rugbi. Llançarem algun regal des del balcó de l'ajuntament". 

Després del pregó, a partir de les 20.30h la plaça de la Vila acollirà El Tercer temps, que en un partit de rugbi consisteix en un piscolabis entre els dos conjunts que s'han enfrontat. 

6 dies per celebrar 363 activitats

Baixada de carros a l'Avinguda Francesc Macià FOTO: Lali Puig

Amb el tret de sortida de la Festa Major es donarà pas a la celebració de la festa grossa, que comptarà amb 363 activitats que se celebraran en sis dies

I és que la Festa Major oferirà 94 concerts que tindran lloc a les diverses places del municipi, com la plaça d'Octavià i la Desplaça Jove, al parc de Ramon Barnils

De propostes gastronòmiques també hi haurà per a tots els gustos i edats. Sopars de carmanyola, sopars solidaris o food trucks, omplirà un programa que compta amb més de 30 àpats

Com no podia ser d'una altra manera, l'oferta esportiva és una de les protagonistes de la cita. Pàdel, Futbol Sala, Volei, Futbol 7, completen un programa que comptarà amb més de 94 propostes esportives. Podeu conèixer més propostes aquí.  D'altra banda, la cultura popular local torna a sortir al carrer per participar amb 19 propostes. 

Les 363 activitats de Festa Major estan organitzades per 103 entitats diferents del municipi.

11 espais per a 363 activitats

Mapa Interactiu: Cliqueu a cada icona per conèixer l'activitat, el dia i l'hora. Per poder veure amb exactitud el carrer i la zona, minimitza amb el signe - , en el cas de l'escriptori, o amb els dits, en el cas de la versió mòbil.

El TOT amb la Festa Major

Imatge de la Botiga al Carrer del 2015 FOTO: Aïda Sotelo

La Festa Major d'enguany donarà el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat. 

Des de llavors, i fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donaran forma a la festa grossa més llarga del municipi. 

Com no podia ser d'una altra manera el TOT farà un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de sí la Festa Major. Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podreu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem