El partit polítics-periodistes de Festa Major, el dijous 25 de juny

Es juga a la ZEM Jaume Tubau, a les 19 hores

La principal novetat de la ja desena edició del Trofeu Alguna Pregunta Menys? de futbol 7, que enfronta cada any polítics i periodistes de Sant Cugat per Festa Major, és que es juga un dia abans que comenci oficialment la festa grossa de la ciutat. Així, el partit té lloc aquest dijous, 25 de juny, a les 19 hores, a la ZEM Jaume Tubau.

Un any en blanc

El 2014, aquest acte, que ja és un clàssic a la Festa Major, no es va poder celebrar perquè l'equip de periodistes no va poder reunir suficients jugadors i jugadores per jugar-lo. Les moltes i diverses activitats de festa major fan que els periodistes dels mitjans de comunicació de Sant Cugat treballin intensament durant quatre dies. A més, a diferència del conjunt dels polítics, la premsa acostuma a reunir un número molt important de jugadors i jugadores.

És per això que els organitzadors d'aquest partit de festa major -Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Àlex López Puig, cap d'Esports del TOT Sant Cugat i Diari de Sant Cugat- han decidit que aquest 2015 es jugui un dia abans de Festa Major.

El balanç

En l'edició del 2013 es va imposar (4-3) l'equip de periodistes. De les nou edicions jugades fins al moment, els polítics n'han guanyat 5 (2005, 2006, 2010, 2011 i 2012), mentre que els periodistes n'han guanyat 4 (2007, 2008, 2009 i 2013).

La Festa Major al TOT Sant Cugat

Per seguir tota l'actualitat i la darrera hora de la Festa Major de Sant Cugat 2015 a través del web i els dispositius mòbils entreu a TOTFestaMajor.cat. En aquest portal web podreu trobar les notícies, les fotografies, els vídeos i les activitats relacionades amb la festa.

El divendres 19 de juny, el TOT Sant Cugat va publicar el programa complet de la Festa Major de Sant Cugat en format paper.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem