Sorteig tancat: Guanya un menú al restaurant La Barra a la Botiga al Carrer

Des d'ara i durant la jornada de Festa Major de dissabte, el TOT sorteja tres dinars o sopars a Labarra

Com ja és tradició, el TOT Sant Cugat estarà present durant la jornada de la Botiga al Carrer de la Festa Major, en una parada ubicada al carrer de Valldoreix, just davant l'escola la Magnòlia. La cita, impulsada per l'associació Sant Cugat Comerç, tindrà lloc aquest dissabte, 1 de juliol, entre les 9 del matí i les 21 de la nit a l'eix comercial del municipi. 

Al l'estand se sortejaran tres menús per a dues persones al restaurant La Barra de Sant Cugat. Els guanyadors del sorteig es donaran a conèixer al mateix estand del TOT a les 20 h. A més a la parada del TOT, hi trobareu gorres, globus, i la possibilitat d'adquirir exemplars del Món Sant Cugat. 

Ja pots participar al sorteig

L'estand del TOT durant la passada edició de la Botiga al carrer FOTO: Laura Grau

Per participar al sorteig dels menús només cal que omplis el següent formulari o bé t'inscriguis directament a l'estand del TOT. Els menús podran ser per a dinar de dilluns a divendres, o bé per a sopar de dilluns a dimecres.

El sorteig estarà actiu des d'aquest divendres, 30 de juny, i fins que es tanqui l'estand del TOT de la Botiga al Carrer. Hi haurà tres guanyadors que podran gaudir d'un menú per a dues persones a La Barra. 

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany arrencava aquest dimecres, 28 de juny, amb el seguici i el pregó a càrrec del Sant Cugat Futbol Club

Des de llavors i fins diumenge, 2 de juliol, més de 300 activitats donen forma a la festa grossa del municipi. Com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dona de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 20a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 22 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem