L'Esbart Sant Cugat commemora els 100 anys de FGC a Sant Cugat per Festa Major

Amb aquesta actuació de l'esbart, que ha ballat davant l'estació de FGC i un mapping projectat en l'edifici, s'han tancat els actes de commemoració del centenari de FGC

Els actes de commemoració del centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat han acabat el dissabte 30 de juny amb una activitat, dins també del marc de la Festa Major de Sant Cugat.

L'organitzador d'aquesta activitat, que ha començat a les 22:00 h, ha estat l'Esbart Sant Cugat, que ha fet una particular actuació de dansa en moviment. De fet, s'ha fet una cercavila des de la Plaça del Dr. Galtés fins a la Plaça de Lluís Millet, tota ella dansada.

A banda de la dansa i la cercavila, un cop a la Plaça de Lluís Millet, l'Esbart de Sant Cugat ha fet una actuació, davant d'un mapping que s'ha projectat a la façana de l'estació de FGC Sant Cugat.

A banda de ser una de les activitats de la Festa Major, ha estat també la cloenda de les activitats de commemoració dels 100 anys de FGC a Sant Cugat.

Totes les activitats de Festa Major.

Segueix amb el TOT la Festa Major

Sant Cugat del Vallès estarà de Festa Major a partir de dijous, 28 de juny, i fins al diumenge, 1 de juliol. 4 dies de festa, 200 activitats i 13 espais són els principals ingredients d'una festa que podeu seguir mitjançant el TOT Sant Cugat.

 

D'aquesta manera, podeu seguir l'actualitat de la Festa a www.totfestamajor.cat, i també mitjançant les xarxes socials de Facebook i Twitter. Igualment, no us perdeu les millors imatges de la Festa a l'Instagramdel TOT, i menciona'ns a les teves fotos!

 

De la mateixa manera, pots informar-te de l'última hora de la celebració al nostre canal de Whatsapp. Si encara no en formes part, envia un missatge amb la paraula "ALTA" al 680.850.388.

 

I no us oblideu de participar, a partir del 28 de juny, en el concurs TOT Fotoportada amb les vostres millors imatges de la Festa. Trobareu tota la informació a www.totfotoportada.cat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem